keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Ainutlaatuinen epeli

Pilapiirros evoluutioteorian kehittäjä Charles Darwinista Googlen kuvahausta.

Muutamia kymmeniä vuosia sitten kansakoulussa taottiin sellaistakin teoriaa kehittymättömien aivosolujen eväiksi, että ihmislaji on ainoa laatuaan maailmankaikkeudessa. Semmoinen epeli jolle joku kaikkivaltias taivaan ja maan luoja on valtuudet antanut hallita alempiansa eläimiä, maata ja vettä. Ilmaakin, jota kaikki kitusiinsa imevätten ja pois puhaltavatten.

Sekä lisäksi, että lajiaatelin (nyk. eliitin) tulee hallita ja ohjastaa myös alempiarvoisia lajitovereitansa. Heidän ihonväriä, rotua, mielipiteitä, ravintotottumuksia ja syntymättömien vauvojen niskapoimuja tarkkaan syynätä ja näin heitä geneettisesti manipuloiden rotupuhtaaksi jalostaen saatella alamaisuuteensa.

Lajiaatelieliitti käyttelee ammoin saamiaan valtuuksia edelleen. Itse se pukeutuu demokratian tai diktatuurin kaapuun kulloistenkin poliittisten suhdanteiden mukaisesti.

Nykyisin, kun politiikka on pelkkää lemmenlirinää ja tekstiviestiä, lajieliitti yhä enenevässä määrin sonnustautuu globaalin markkinatalouden harmaaseen kostyymiin jonka saumoissa ja taivepaikoissa myös eliittimafia lihoo ja syöpäläistyy.

Maapallolla on 27 000000 (kaksikymmentäseitsemän miljoonaa) orjaa tälläkin hetkellä. Yhden orjan hinta on tänä päivänä vaivaiset 6 000 - 8 000 dollaria kun se vielä sata vuotta sitten oli 80 000 dollaria.

Tämän maailmanlaajuisen orjatorin sisääntuloväylän yläpuolella heiluu iloinen kyltti: ORJASALEVIIKOT! TULE SÄÄSTÄMÄÄN! 50% 60% 70% LOPUT 90%.

"Arbeit macht frei!"

Ja torin poistumisportin yläpuolella kirkuvat kirjaimet: TERVETULOA UUDELLEEN SÄÄSTÄMÄÄN!

Tällä samaisella torilla myydään myös "iloista lihaa" eli huoria eli prostituoituja vuosittain 52 miljardin dollarin edestä. Mafian lajiaatelieliitti kourii voitot säkin pohjia myöten pimeille tileilleen joita niin auliisti erilaisten paratiisisaarten ohella mm. Eliittivaltio Sveitsi heille kumarrellen availee.

Palkkionaan itse työn tehnyt "iloinen liha" asiakkaineen kuplii HIV:ä, kuppaa, sankkeria, tippuria, klamydiaa. Alkoholismi, huumeet ja väkivalta vapahduttavat vasta viimeisillä metreillä. Jumala ja lähimmäinen ristivät pestyt kätensä ja sulkevat silmänsä.

Jos luettelonomaisesti rupeaisi käymään lävitse kaikki ihmiseliitin arveluttavat toimet toistensa, useimmiten heikompiensa kustannuksella, ei koko blogimaailma riittäisi tilastoille ja totuuksille.

Kuinka siis jo edellä ylöskirjaamisieni pohjalta joku voi vielä uskoa ihmisen ainutlaatuisuuteen, kohtuullisuuteen, ahneudesta vapaaksi olennoksi? Semmoiseksi kuin se pienille lapsille joskus on opetettu? Ja opetetaan edelleenkin.

Koska olet vapaan eläimen nähnyt tai kuullut syövän itsensä hengiltä? Ihminen tekee sitä joka päivä.

Ihmisessä luotettavaa on ainoastaan mittaamaton pahuus. Se on aina käsivarrenmitan päässä jokaisesta katsoipa kummasta suunnasta tahansa.

Varsinkin globaaliin hyvyyteen on vaikea uskoa. USA:n, Venäjän, Kiinan tai Intian vilpittömyyteen demokratiapyrkimyksissään.

Hyvyys on niin pieninä murusina maailmalla, että se sotkeutuu pahuuden jalkoihin tai silpoutuu pommituksissa, kuolee kiväärinluotiin ja panssarinyrkkiin sotatantereilla. Kuihtuu janoisten huulille aavikoiden laidoilla.

(Tällä välin suomalainen seksimarkkinatutkija Henry Laasanen istuu taksin takapenkillä, kippaa pohjat taskumatista ja käy kravatti heiluen baaritiskille tutkimaan mihin suuntaan vonkaajat nyt ovat rysiensä nielut pyytämään laittaneet. Saapikohan nyt ja kuka. Ja mitä se tulee maksamaan.)

Ei kommentteja: