tiistai 5. toukokuuta 2009

Profeetta Halla-aho

Kuva sammakkoprofessori Taisto Heikkisen kotisivuilta.

Suomen väkiluku on juuri tällä hetkellä 5 333 934 plus yksi sammakoista ennustaja plus 1½ pimeää puoskaria/100 000 asukasta.

Aktiiviväen lisäksi "Suomen lopussa", helsinkiläisessä kellarissaan kyyhöttää tri. Jussi Halla-aho päivittämässä Rippi-blogiaan jonne ovat rantautuneet nekin 62,7 uudenmaalaista anonyymiä, tilastoihin kirjautumatonta opetuslasta, joiden autuaaksi tekeväksi tehtäväksi on muodostunut kommenttiosaston aivoja vaativan keskustelun ylläpitäminen. Joukkoon arjalaiseen laskettaneen nekin runsaat 0,3 tamperelaista mäkiketelää, jotka heittävät sytykkeeksi topakoita, filosofisia mietteitään kun samaan sumaan sujahtaa Hollolasta 0,01 anonyymiä mukaan keskusteluun. Mutta "Homma-forumin" sitemeterin vilkkuva pikkupylväikkö näyttää Toijalasta pohjoiseen pelkkää pimeää metsää.

Slaavilaiseen kirkkolingvistiikkaan perehtyneestä Jussi Halla-ahosta oli tarkoitus leipoa kuuluisa mies, joka pelastaa Suomen geneettisen perimän ja sen ainutlaatuisen kielen kaukaa tulevilta moninaisilta uhkakuvilta, kuten juhlavat, 23,5 cm:n pippelit, musta ihonväri, Islam, Kasper, Jesper ja Joonatan.
Hänen suosiolleen uhkaksi on kuitenkin jo aikoja sitten kammennut kainuulainen ikämies, hyrynsalmelainen sammakkoprofessori Taisto Heikkinen, s. 1937. http://www.puolanka-lehti.fi/sammakkoprofessori/index.htm
Hyrynsalmi on otollinen sammakkoiden elinpiiri. Ne kutevat ahkeraan, kurnuttavat iloisesti ja jaksavat sateisinakin kesinä ennustaa säitä omalle professorilleen. Sammakoita löytyy kosteikoista monenvärisiä. Ihojakin niillä on niin rupisia kuin sileitäkin. Ihan kuin ihmisillä, toteaa sammakkoprofessori asiaa häneltä tiedusteltaessa.
Toisin on laita pääkaupungin kellareissa ja roskaisilla, kusenhajuisilla kujilla.

Mistä löytää vaikka pullasorsia, joista ennustaa luotettavasti maassa jo olevien ja maanrajojen veräjillä norkoilevien maahanmuuttajien määriä, ihonväriä tai uskontoa? Kuinka torjua jopa kokonaan nämä kääpiövaltion köyhtynyttä geeniperimää rikastuttamaan pyrkivät muunmaalaiset, ja miltä meediolta tähän neuvoa voisi kysyä? Miten Itämeren vähäisiksi käyvistä dioksiinisilakoistakaan edes onki-ilmoja voisi ennustaa?
Hyrynsalmen profeetta on laskurien mukaan häviöllä äkkinäisessä tarkastelussa. Mutta kun tutkimme asiaa tilastotieteellisesti, niin 108 000 hakutuloksen ero sammakkoprofessorin häviöksi ei olekaan häviö, sillä sen ovat saaneet aikaiseksi edellä jo mainitut 62,7 helsinkiläistä kellarifilosofia 62,7 kellaritietokoneellaan ja 62,7 kannettavallaan bussikatoksissa á 24 h/vrk.

Sammakkoprofessorin kotiseutuyhdistyksen yhteinen kannettava jäi viime syksynä Rewasuon Erä Ry:n kämpälle kuusitoistapiikkisen hirvenpään viereiseen orteen kuivumaan rajun, sateessa suoritetun metsästysreissun jälkeen eikä sitä kautta sammakkoprofessorin sivuja ole ainakaan päivitelty.

Tiivistettynä tällä hupikirjoitukseksi luokiteltavalla pakinallani haluan sanoa seuraavaa: Suomalaisista kolmella miljoonalla yksilöllä ei ole hajuakaan siitä, kuka Jussi Halla-aho on.

Suomalaisista kolmella miljoonalla yksilöllä on ainakin lööppituntuma sammakkoprofessori Taisto Heikkiseen.
Suomalaisista 2,3 miljoonalla on nenänvierustossa näppyjä; he ovat haistaneet palaneen käryä kuultuaan Jussi Halla-ahon nimen.

Suomalaisista 2,3 miljoonalla on naurunrypyt suupielissään sillä he ovat lukeneet juuri uusimmat sammakkoprofessori Taisto Heikkisen sääennustukset.

Jussi Halla-aho on softa, joka uppoaa virtuaalisuohon kun hän käy tarpeettomaksi eli joku painaa delete-näppäintä. Tätä näppäintä hiveli jo muutama viikko sitten Timo Soinin peruspullea EU-kriittinen etusormi.


Sammakkoprofessori Taisto Heikkisen sammakot uida hyrskyttelevät hyrynsalmelaisissa suo-ojissa iloisesti senkin jälkeen, kun viikatemiehen luinen käsi on katkaissut vanhasta ennustajasta itsestään virran kokonaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sammakkorohvessori taes olla nii kännissäe, ttä liiskas sammakkonsa?

Hävettää olla kanssas kaenuullaene...

Valto Ensio (Heikkinen) kirjoitti...

Esimerkin vuoksi julkaisen tällä kertaa tämän nimettömän kommentin.

Ja elä suotta häppii, anonyymikko, kasvojasi ei kukaan tunnista rinnallanikaan.

Ja mitä Taisto Heikkiseen tulee, niin sammakkoprofessorina hän ei ainakaan kansanmurhia suunnittele. Harmíttomia hassuttelijoita tällaiset, joskin näidenkin hyväksikäyttäjiä aina on; muistuu mieleen Nilsiän öljysheikki Kuosmanen ja Hannu Karpo joka viitsi mielisairaasta juttua vääntää.

Itsestäni sen verran, että en edes tunne olevani kainuulainen, eikä kittilässä korviani lovettu joten en ole lappilainenkaan.

Synnyinseutuni savolaisuuskin on vain kuin sula läski kuumassa kalakukossa, ja hämeestä jäi suuhuni pelkästään Tapolan Mustan Makkaran kaikuja.

Minua itseäni hävettää olla ylipäätään ihminen kun katselen lajimme mellastusta maapallolla, jonka pienissä pisteissä itsekukanenkin tolskaamme luullen olevamme jotakin erinomaista.