sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Hollanti: Punaisten lyhtyjen ja Geert Wildersin...

...sinisiin kyynelkanaviin hukuttautuva, alava tasavalta.

Eli nyt ovat flaamit tulppaaneissa turvallaan ja Itävallan illegaaleille lähtee heiltä ensimmäiset onnittelukimput heti seuraavalla lennolla ylitse Alppien. Edellisethän ovatkin jo kuihtuneet Jörg Haiderin hautakummulla. Euroopan äärioikeisto on hakenut, ja saanut, kansalaisiltaan EU-stondiksensa ylläpitoon Viagrareseptivapauden.

Juhlitaan sitä!

Fasismin kohjuista kyrvänvartta ylöspäin alkaa hillitön kapuaminen. Hepinlutkuttamiseen ja roiskeiden nuolentaan on tunkua kaikilta Euroopan kolkilta. Hommapaisuvainen lähettää orgasmisyöksyjä vähintään minuutin välein ja jussipaitaisten hallaisille ahoillekin roiskahtelee muutamia lötkäyksiä itämään.

Uugh! Multa tuli jo!

Nyt ovat rasistipillereidenkin hakijoille apteekit auki ja Ku Klux Klan-proviisorit lakanat tötteröllä tohkeissaan tiskien takana. Virtuaaliristeihin sytytellään roihuja samalla kun hologrammi (-kausti) kaasu-uunien piippuja heijastellaan yotubeen.

Sama siis, minkä sivistyksen aikajanaa ihmislaji on ahneella, toistensa verestä, pelonvirtsasta ja mätänevien ruumiiden hajusta kiihottuvalla kärsällään tonkimassa. Ei se omasta itsestään, saatika eilisen muistoista oppia kykene ottamaan.

"Kaikkien rakkaitteni puolesta" -kirjoille ja elokuville naureskellaan. Niiden päälle virtsataan ja niitä poltetaan. Martin Grey, olit sittenkin väärässä sinnitellessäsi elonhuokumisesi kanssa. Sinun olisi sama ollut kuolla Treblinkan tuhoamisleirillä tai Varsovan ghetoissa. Äänesi alkaa hiipua jo nyt. Eurooppa on kuuro omalle historialleen.

Ottaahan joku aina oppiakin. Kertaus käy emakon nisiin kiinni kuin Gestapon kiduttaja kynsienjuurimispihteihin seinätelineessä.

Ku Klux Klanin uudelleen herätys tapahtui Kansakunnan synty-elokuvan esittämisen myötä v. 1915.

93 vuotta myöhemmin, nähtyään tämän mykkäfilmin, Hollanin sinisilmä, oikeistopopulisti ja kansankiihottaja Geert Wilders aloitteli lahjomattoman työnsä fasismin henkiinpolkaisemiseksi kopioimalla hiippapäiden konstin ja tekaista räimäisi räikeän rasistisen lyhytelokuvan Fitna.

Oi mikä oivallus! Mikä elokuva! Jee! Sillä keinoin ja toenperrään.

Hitlerin syanidin lämpöinen, vähän polttoöljylle, pistoolinruudille ja Blondin koiranoksennukselle haiskahtava kädenpuristus sekä viiden miljoonan euron apuraha Geert-jellukalle hänen loistavasta elokuvaurastaan! Toinen viisimiljoonainen annettakoon hänelle Neljännen Valtakunnan perustamisasiakirjojen pykälätulkintojen loppuunsuorittamiseen, valtionpäivätalojen sytytysnesteisiin, kristalliöiden valaistustehosteisiin sekä nahkaisen komentoremmin hankintaan.

Ei kommentteja: