maanantai 5. lokakuuta 2009

Suomi suomalaisille...

...vai kuinkas se menikään? Nyt on ilomme ylimmillään, hymni sananvapaudesta ja ihmisoikeuksista on saamassa uusia säkeistöjä ja YK:n hyväksyvän leiman peräänsä. Islamistit eivät kuulu kuitenkaan joukkoon kristillisiä arvoja ja markkinataloutta ihannoivassa yhteiskunnassamme jossa joidenkin mielestä mustalaisetkin saisi ahtaa pienen pieneen Hiaceen ja työntää Tornion kohdalta Ruotsiin, tai sillalta jokeen. Ja mitä perkelettä ne saamelaiset siellä maamme päälaella vielä ovat vaatimassa!? Onhan niillä jo omankieliset uutisensa, taksi tuo ja vie mukulat sadan kilometrin päähän kouluun sillä välin kun Jouni Lappalainen viihdyttää Levillä turisteja joikhaamalla ja jakamalla Lapinkasteita päiväseltään pistäytymään tulleille briteille.

...na -killa se lapintyttö ittesä tyydytti...

Nyt ei sitten muuta kuin rämähdämme rähmällemme yliopistomiesten jalkojen juureen, nuolemme uusia saappaita jotka eräs professori on pöytänsä alta pölyyntymästä näkyvillemme työntänyt -siihen lingvistiikalle, ja muuten vaan kriittiselle tutkijalle haiskahtavien, kauan jo nuoltavanamme olleiden nappaskenkien viereen.

Saimme siis professoritason komedantin Suomi-nimisen leirimme portille. Timo Vihavainen, "raskaansarjan akateeminen", kiperien kansainvälisten rähmälläänolojen asiantuntija seisoo koko 62-vuotisen opintiensä pystyynnostamana uksemme aukossa lajittelemassa maahantulijoita tervetulleiksi ja niiksi, joille viisumia ei, herra hyvä armahtakoon! myönnetä.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Professori+Timo+Vihavainen+Suomalainen+%C3%A4lymyst%C3%B6+vaikenee+maahanmuuton+ongelmista/1135249793782

Nyt maahanmuuttokeskustelu sai kauan kaivattua uutta ulottuvuutta kun keskustelun liikenneympyrästä uuden avanteen kirurgoineen akateemisuus tuo sille painoarvoa. Ja se, että tämä siniristilippua heiluttava professori on uskaltanut joskus pyllistellä Kremlinkin suuntaan.


Mikäpä se siinä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat sallittuja kunhan ei jumalia pilkata, sanoo Suomen laki.

Kun Jussi Halla-aho yksinään, hatutta päin uljaana yksin seisoskeli Suomineidon moneen kertaan kainaloihin käärittyjen helmojen päällä uhrautumassa totuudenpuhujaksi, jolta yösijakin evättiin rohkeiden kannanottojensa vuoksi, päätti puolta vanhempi Timo Vihavainen tulla avuksi. Hän toi mukanaan, kokemuksensa ja arvovaltansa sädekehän lisäksi, joukkueteltan ja nyt voi tämä pariskunta majoittua siihen muiden maahanmuuttokriittisten kanssa pelkäämättä jäävänsä taivasalle kuin Vapaan Lännen valmistamia luoteja pakoon säntäävä somali Mogadishun laitamilla sysimustan yön hivuttaessa huppunsa auringontasaajalle.

Valtakuntamme portille pystytetyllä, yhdistetyllä vastaanotto- ja käännytysasemalla käy kuhina, kullimiehet (kuten ennen vanhaan kansakoulujen terveystarkastusjonoissa terveyssisaret, jotka tarkistivat, että ovatko molemmat munaset pojilla tallella) ja UNHCR:n palkkaama väki ovat tarkkana. Hyvät tulijat viedään täisaunaan ja suihkuun jonka jälkeen heidät ohjataan karanteenileiriin jossa lopullinen maahanmuuttokelvollisuus tarkistetaan. Pahoille islamisteille, vammaisille, muuten vain työkyvyttömille ja vanhuksille nakataan mustikkavärillä elinkelvoton-leima otsaan, kädenselkään ja potku persauksille "mänkeetten ja mäkättäkkee männessäny" -toivotuksin.

Suomi pysyy avoinna vain venäläisten tänne tulla. Mitä nyt muutamalle inkerinsuomalaisellekin oli niin vaikea passia myöntää kun Koiviston aloitteesta siihen mahdollisuuksia itäisillä kulmillamme availtiin.

Ei kommentteja: