perjantai 7. toukokuuta 2010

Eläkerahastot ydinvoima- ja öljytuhojen heijastuksessa

Iineksen "huijarilukkoseppäkin" se lähti eläkkeelle, eli siellä keskustelussa mentiin jälleen aiheesta kolmanteen. Viittaan pykineellä ja pahasti haljenneella sormellani Ikkunaiineksen blogiin: http://i-iines.blogspot.com/2010/05/varkaita.html

Mikäpä se siinä. Ei käy keskustelut yksioikoisiksi Iineksen keralla. (Paitsi ehkä joskus kun muutama harva anonyymi  "riehaantuu").

Sitä minä vain tässä otvaelin kotvasen iteksein, että Iineksen vakiokommentaattori ”Tapani” natisee eläkkeistä ja niiden riittävyyden peloistaan ihan suotta. Kiitos siitä silti; sainpahan täten aiheentynkää kirjoittaa kun ei satu unettamaan. Lyhyesti kommentointi Iineksen aiheen alle olisi ollut mahdotonta, joten väännän tortun omalle alustalleni.

Tämän hetken eläkeläisillä, eikä tulevillakaan ole hätä päivää. Heidät (meidät) voitaisiin vaikka syöttää juottaa pukea hoitaa kuntouttaa ja paikata hampaatkin niillä varoilla, joita rahastojen ekonomistijellukoiden sijoiteltaviksi jatkuvasti valuskelee. On kai siellä tätä "puskuria" jo peräti 125 miljardia -vai mitä se oli? Ja koko ajan eläkeläisiä kupsahtelee saataviaan kuittailemasta hautausmaiden uumeniin.

Se, että jotkut kolmi-nelikymppiset vänisevät, että "meidän rahoilla" ne muidenkin isit ja äidit eläkkeellä olostaan levein leukaperin nautiskelevat, on vain eduskunnan pää-äänenkannattajaa Ilta-Sanomia lukevaa siideri- ja lattekansaa. Siitä mölysakista, josta kuitenkaan ei barrikaadeille ole, ei tarvitse vittujakaan välittää. Itse syövät tätä maapalloa niin että rouske käy samalla kun ökymaastureidensa avoimista sivuikkunoista  limupulloa ja pitsanpalasta tienvarsille lentää.

Kuinka monta mulkkausta kaikki suomalaisetkin eläkerahastot ovat vuoden 1962 jälkeen saaneet kokea? On revalvoitu, devalvoitu, emutettu ja lopuksi pantu markka lihoiksi, eli ”Tapanin” "vaihtotalouteen" viitaten, ei edes päikseen vaihdettu se euroksi. Kurssin kyllä  näki jo alusta asti K-Raudan hyllyjen hintalapuista, saatana.

Ja koko ajan on joku tai/ja jotkut pelanneet eläkerahastoilla(kin) pelejään kansainvälisillä pelilaudoilla, joille tavallinen eläkeläinen ei edes korkokorokkeen kanssa yllä vilkaisemaan. Siinä on ehtinyt mennä nurin pyppiä, syppiä, kansaa ja ekaa niin, ettei sukupolvi ole ehtinyt edellisestä mylläyksestä toipua. Yksi helvetin Rovaniemellä syntynyt Penakin (in cactus) on kourinut fryckmanien ja uotien kanssa maaemomme persettä niin syvältä, etteivät geologitkaan tutkiessaan uraaniesiintymien sijainteja ja muita timanttipiippuja Valtion käskystä joutessaan.

Siis sama se perkele mikä ei taskuissa kilise, köyhällä.

Itsekin kävin eilen sydänfilmissä kun on ahistanut kuin Jeesuksen seuraajaa Jussi Parviaista jo pidemmän aikaa. Eikä johdu Kreikasta, saatana. Kreikkaan ovat suomalaisetkin tyhjänkulkijat jo kauan tärväämään suunnanneet, mutta minnepä ovat silitelleet sinne kuljetellut rahareppujen sisällöt nämä Pythagoraan ylväät viininlitkijäjälkeläiset? Aigeian aaltoihinko?

Hah, ei sen kummempaa kansaa helleenit ole kuin skandinaavitkaan, nunnukanunnukanaijaannaijaan, nununkanunnuka.... Matkailijoiden manit sileeksi vain kuin Pallaksen Kansallispuisto ympäristöministeriön siunauksella, että turistit pääsevät nauttimaan kosteasta.., äh, "koskemattomasta" Lapin "luonnosta".

Voi meitä sumutettujen tuntureiden gorilloja.

Jokatapauksessa länsimaisella kulutusihmisellä hätä on ihan jossain muualla kuin Kreikkalaisten konkonenien nenunpyyhkeissä tai minkään valtakunnan eläkkeidenmaksukyvyssä.

Hätä on ihan heti ajateltuna Meksikonlahdella, Nigerian suistoalueella -tai Siperiassa hantienrippeiden elinalueiden laajoilla öljytuhoalueilla. Kuin se on myös risupakettiministereidemme kaavailemissa metsiemme köyhdyttämistalkoissa, ja ylipäätään tässä eurooppalaisamerikkalaisessa paskassa jossa kaulaamme myöten uiskentelemme. Eivätkä venäläiset sen enempää kuin aasialaisetkaan kulutusvimmaan huijatut yhteiskunnat maailmaan iskettyjä haavoja käy parantavasti nuolemaan. Ne ripottelevat omat suolansa niihin kunnes saavat samat aseet viiltelyyn...

Todellinen hätä on läsnä kaiken kaikkiaan sokean pisteensä ydinvoiman "lisärakentamisessa” saavuttaneessa ihmislajissa. Tätä ei niin paljoa kukaan sano, että se lööppikimaran hohteen kaduntuketelineissä voittaisi. Ei edes P. Linkola.

Valtionvarainministeri J. Katainen: "Lastemme tulevaisuudesta huolehtiminen..", phoh!

Huolehtiiko maailmasta ja sen tulevaisuudesta jonkun mielestä yhteiskuntien (demokraattistenkaan) edustuslaitokset yhtään sen kauaskantoisemmin kuin mitä yksi istuntokausi kestää?

Tässä on ihan sama alkaa rätnäilemään yhtä typerän yksinkertaisia kuin Havukka-Ahon ajattelija. Miettiä vaikka, mihin v*****n ne kaikki kiululliset spermaa joutuu jota noin miljardi maailmanmiestä joka sekunti itsestään tavalla tai toisella irti hinkkaa...

2 kommenttia:

Riku Riemu kirjoitti...

Suomineito: Huonosti menee, kun paavo väyrysteli, pentti kouri ja sitten vielä peter pani.

Tiedän erään päällikön, joka sanoo paikkaan kuin paikkaan lauseen: "tässä on nyt suomalaisen teollisuuden elinkelpoisuudesta kyse." Mittaluokaltaan asiat ovat yleensä sellaisia räkäjarrun mittaisia. Mutta niin se on: kenen leipää syöt, sen lauluja laulat:-) Isot pojat sanoo, sitten toistellaan, toistellaan ja hymistellään, hymistellään.


Maailman osakkeenomistajat eivät halua paljon, vaan enemmän; he tarvitsevat kaiken.

Minä haluan tähän präntätä mustaa valkoiselle: Jos Suomi ei enää pysty niitä kurjia eläkkeitä maksamaan, voi tarpeettomana lopettaa koko valtion.

Kuvasi ovat noin laitettuina modernia taidetta!

Valto Ensio (Heikkinen) kirjoitti...

Riku, sinä olet hauska, mutta myös niin vakava ja!

Tajusit, ymmärtääkseni, mitä yritän muljuta sekavalla aamuyön postauksellani.

Maailma on "perseet vastakkain" kuten autenttiset, käsittelemättömät valokuvani osoittavat. (Vedestä heijastuvat)