keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Anonyymeille muusia

Meidän täytyy pitää tuntokarvamme pörhöllään näiden internettiin tappouhkauksia ja solvauskampanjoita suorittamaan rantautuneiden anonyymijoukkojen suhteen. "Meillä" tarkoitan ihmisiä, joille demokratian elinehto on, että suurilla julistuksilla ilmoitettu ja omilla lainkohdillaan suojeltu itsensäilmaisun vapaus omana itsenään säilyisi ilman, että tarvitsee pelätä vainoamista, pahoinpitelyjä ja murhia.

Anonyymien lymyilijöiden vihakampanjat tarvitsevat vastakampanjoinnin.

Heidät on nypittävä kuin kirput samaan koriin ja osoitettava heille hylly, johon kuuluvat. On käytettävä samoja aseita heitä vastaan, mutta poikkeuksena se, että kampanjoi omalla nimellään. Halvennuksilla ladatut aseet, joita anonyymit kampanjoissaan käyttävät, ovat kuin kranaatit, joiden aikaviive on sen verran pitkä, että ne voi lähettää takaisin.

Muistakaamme, minkä vyöryn katuojien pohjilla ryömineen Hitlerin masinoimat joutoäijät saivat aikanaan alkuunsa aivan mitättömän suuruisella joukolla, mutta sitä suuremmin kipinöivällä juutalaisvihallaan josta kopioituna anonyymit nykyiset vihaihmiset ovat mallinsa hakeneet.

1900-luvun tappava ja yhteiskuntia rapauttava ajanjakso alkoi yhden nukkavierun kaljakuppila-agitaattorin palopuheista katkerasti hävityn ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Tämän "veitikan" sitkeällä, saman asian jankkaamisella aloitettu juutalaisvihamielisyys laajeni vähitellen polttaen lopulta koko Euroopan tuhka- ja raunioläjiksi.

Vankilatuomiot kiihottamisesta ja kapinoinnista laillisia hallituksia vastaan kuuluivat tuohon aikaan agitaattoreiden cv:n ehdottomiksi hommiinpääsy vaatimuksiksi. Kuten on nytkin.

Ian Kershaw kirjoittaa Hitleristä mm. näin: "Hän puki sanoiksi fobiat, ennakkoluulot ja katkeruuden taitavammin kuin kukaan muu. Olennaista ei niinkään ollut, mitä hän sanoi vaan miten hän sen sanoi."

Esimerkiksi historiansa siirtomaaisäntien verisesti lompsivissa saappaissa tallustelevassa Hollannissa Geert Wilders on kohta pääsemässä samaan tulokseen yhden kohteen vihassaan. Pian siellä saavat kannattajat mestarinsa kukitettua kunniakujaa pitkin valtiopäiville, ja jos ei käy kuten Itävallan Jörg Haiderille, tämä liehutukka kiihottaja tovereineen istuu kohta paikoilla joilla ei olla enää valjastettavana vaan valjastajana. Ja orjaruoska alkaa viuhua taas.

Tämän päivän anonyymit, joidenka sisuksien mustia sydämiä viha polttaa, on vielä lukumäärältään pikkiriikkinen, mutta se tarvitsee vain lietson, puhujan ja Johtajan jolla puhalletaan happea pelkoa porisevan muuripadan alla kyteviin liekkeihin.

Suomessamme joku peruslaidallinen anonyymia massaa halaji kalvakkaasta Jussi Halla-Ahosta johtajaansa, mutta ei hänessä "Mestaris"ainesta lopputappiin saakka ole. Välisytyke vain. Muualta tämmöisten, maanosia kattavan vihaliikehdinnän johtajat tulevat. Osastot tarvitsevat tietysti pomonsa ja siihen tämä valju kansalaisemme lienee kelvollinen niin kauaksi aikaa kuin joku katsoo tarpeelliseksi. Tulppien vaihdon aikaan vaihdetaan sitten myös puolan johdot.

Kun vihanpidon, tappouhkausten ja rasismin kohde on rajattu kuten Hitlerkin rajasi oman, juutalaisiin kohdistuneneen kampanjansa, niin mikäpä on veren vuodatusta haluavien toimiessa "Fuhreria kohti" nykyisinkään kuten elämänkerturi ja historioitsija Ian Kershaw asian ytimekkäästi ilmaisee. Vihan tunne pysyy, kohde vain vaihtuu kuin rakkauksiensa kanssa pujottelevalla casanovalla.

Muukalaisia meille kaikille vihata riittää kun niin annetaan aiheeksi ajatella. Minäkään en tunne tämän kotikatuni 50 talon asukkaista kuin muutamat, kaikki muut ovat muukalaisia.

Jos minä olisin vihaihmisiä, olisin otsikoinut tämänkin pikkukirjoitukseni uhkaavasti : "Anonyymeistä muusia!"

Lähden tästä retkelle Joensuuhun, viemään ahkeria maahanmuuttajaopiskelijoita kouluunsa josta he aivan varmasti aikanaan valmistuvat ammattiin ja ovat auttamassa tämän yhteiskunnan "jälleenrakentamisessa" taloudenpidon maailmanlaajuisten terroristien jäljiltä.

11 kommenttia:

antero kirjoitti...

Lainaus Valto Ensiolta
On käytettävä samoja aseita heitä vastaan, mutta poikkeuksena se, että kampanjoi omalla nimellään.

Mahtaneeko auttaa,esim: Tutkijat ovat vetäytyneet pois peläten omaa nahkaansa, toissa päivän uutisissa kerrottiin. Pitäisi saada suuri kirjoittaja armeija, sellaisia joilla on sana hallussa. Vihajoukko on suuri ja äänekäs, hyvää matkaa Joensuuhun, toivotaan jotta he opiskelijat, saavat opskella rauhassa sekä valmistautua aikanaan työelämään..

Ripsa kirjoitti...

Valto Ensio, olen varma että kirjoitin ja lähetin kommentin, mutta bloggeri taisi heittää sen ulos sen siliän tien.

Meidän porukasta oli sunnuntain Vasabladetissa etusivukuva, ynnä haastattelu, tosin oli monesta muustakin tämän monikulttuurisen korttelin asukkaasta. Hyvin tiheästi asutaan, tervehditään, pysähdytään vaihtamaan kuulumisia, eikä sillä niin ole väliä että mistä päin ihminen on alkaapäätä kotoisin.

Olen ajatellut että aggressiot monasti alkavat sellaisesta pelosta, että onkohan tuo toinen niin erilainen että se on minua parempi. Muuten ei voi selittää sitä, että henkensä kaupalla pakenevilta täytyy kadehtia niitä pennosia jonka Suomen valtio suvaitsee heille antaa.

Ja keille heille? Aikuisten lasten äidit eivät saisi kuulua tähän joukkoon. Kummallista kyllä on semmoisia kulttuureita, joissa lapset pitävät huolta vanhenevista vanhemmistaan. Ei siitä kauhean kauan ole kun se oli tapana meilläkin. Kummatkin isoäitini ovat olleet tyttärien luona asumassa ennen kuolemaansa. Kummankaan ei tarvinnut mennä mihinkään laitokseen.

No sinä tiedät kun olet sieltä vieläkin kauempaa susirajalta kuin minä. Katselen kuviasi ja ajattelen lapsuuttani. Ajattelin sitäkin että jo nelivuotiaana minä olen reissannut Sukevalta Alavudelle, junanvaihtoineen päivineen, konnarit pitivät huolta. Enkä ollut huolissani, lauleskelin mennessäni ja söin eväsvoileivät ja join pullollisen maitoa.

Joskus saattoi joku toinen ruveta laulamaan mukana.

Tuntuu kuin siitä Suomesta olisi satoja vuosia. En käsitä miksi ihmiset eivät voi olla ihmisiksi, koska sillä tavalla elämä maistuisi paljon paremmalta.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.luovuennakkoluuloistasi.fi/

Tämä on aika hyvä kampanja...Sonja

Valto Ensio (Heikkinen) kirjoitti...

Terveisiä kaikille Jojensuun suunnalta, oltiin yötä siellä pienessä opiskelijaboxissa, minä ja kaksi poikaani jotka olivat mukana. Keskimmäinen poika nukkui Kambodzan "pitkien tyttöjen" keskessä ja minä pienimmän kanssa olohuoneen sohvalla.

Keskusteltiin eilen sekä matkan aikana, että perillä mm. kambodzalaisesta perheperinteestä. Siellä tosiaan isovanhemmat ovat edelleen tiiviisti perhettä ja näillä tytöillä, jotka ovat joutuneet jättämään mumminsa sinne paetessaan sisaruksineen ja omine vanhempineen poliittista vainoa maasta pois, on hirmuinen ikävä isoäitiä.

Sitä ei ehkä voi käsittää suomalaisessa yhteiskunnassa enää, vaikka, kuten Ripsa kirjoitat, on niin kovin lyhyt aika siitä, kun meilläkin mummoista ja papoista huolehdittiin hautaan saakka. Oma äitinikin saattoi isän äidin viimeiselle vaipanvaihdolle asti kotona vaikka olisihan hänellä ollut tarpeeksi huollettavaa neljässä kehitysvammaisessa pojassaankin.

Ihmisyys käsitys on taas hyvin monimutkainen. Ihmisyyttä kai ne väkivallantekijät, diktaattorit ja katolisen kirkon (ja muiden hengellisten yhteisöjen) pedofiilitkin luulevat harjoittavansa?

Tietenkin se käsitys ihmisyydestä, minkä omasta äidistäni voin allekirjoittaa, on se oikeampi koska emme täällä "lännessä" enää välttämättä ole viidakon lain alaisia. Joillakin yksilöillä sinne kyllä tuntuu olevan ikiaikainen kaipuu.

Antero, kampanjoiden käynnistäminen minkä tahansa asian puolesta, tai vastaan, on hirmuinen työ. Sen tiedän ja ne tahtovat kykistyä melko pian väsymykseen jos mitään todella ratkaisevaa ei saavuteta. Thaimaassa parhaillaan yritetään yhtä kampanjaa jolla luultavasti on perusteensa, mutta saa nähdä, tuleeko tuloksia.

Tämä anonyymien nettihäiriköinnin saaminen kuriin tapahtuu ehkä vain ajan kanssa, hivuttamalla. En tiedä. Mutta varuillaan on oltava sillä sillä myös epäjärjestyksen lietsojat ja sotaa haluavat käyttävät aina kaikkia sen hetkisiä välineitä hyödykseen. Toivo tietenkin on siinä, kuten olen aimemmin jo maininnut, ettei näistä nettihörhöistöä ole yhtään mihinköään koska ne veltostuttavat itsensä istumalla näyttöpäätteidensä äärellä vuorokaudet läpeensä. Jokunen tietenkin käy salilla, mutta kun he aikansa syövät lihasmassan kasvattamiseen salakuljetettuja steroideja, he pössähtävät kokoon kuin puhjennut säkkituoli.

Lapuanliikkeen aikaiset hörhöt ja muiluttajat olivat todella vaarallisia sillä heidän fyysinen voimansa oli hankittu raskaissa töissä. Mutta niin oli useamman muilutettavankin...

Valto Ensio (Heikkinen) kirjoitti...

Ripsa: "Meidän porukasta oli sunnuntain Vasabladetissa etusivukuva, ynnä haastattelu, tosin oli monesta muustakin tämän monikulttuurisen korttelin asukkaasta." Yritin etsiä Vasabladetin ko. linkkiä netistä, mutten osannut kohteeseen. Löytyykö nettiversiosta? Klinkkaatko? Kiitos

Ripsa kirjoitti...

Valto Ensio, no niin minäkin sitä juttua etsin, mutta siitä ei ollut sitten nettiversiota, ilmeisesti koska siinä oli niin paljon kuvia ja suhteellisen paljon tekstiä myös. Tai sitten VB:ssä on sääntö että reportaaseista ei oteta nettiversiota.

Näin kuulin sitten jälkeenpäin.

Sen sijaan monet autot ovat pysähtyneet ja heiluttaneet minulle kun olen ollut sauvoineni kävelemässä pitkin viikkoa. Niin kuin tuo ensimmäinen kommentoija sanoi, niin kyllä toisinkin ajattelevia on paljon, siis ei-rasisteja.

Eilenhän presidenttikin sanoi että päätös ei ole oikeustajun mukainen. Minä en ymmärrä miksi lait eivät voi olla oikeustajun mukaisia. Mutta jostain luin että laki antaisi myös oikeuden ihmisille jäädä tänne.

Geertista muusia kirjoitti...

- Geerd Wilders -

Eikö hän olekin sama mies, jonka ääripöljäkkeet uhkaavat tappaa hänen mielipiteidensä takia? Joka joutuu vaihtamaan jopa nukkamapaikkaa joka yö, etteivät verenhimoiset uskouhkailijat pääse jäljille? Jonka hengissä pysymistä edes vaaleihein asti epäillään yleisesti. Loistava esimerkki vihaa pursuvaan vuodatukseesi.

Valto Ensio (Heikkinen) kirjoitti...

Ripsa, presidentiltä on viety näitä oikeuksia vähitellen eikähän hänellä muutenkaan perustuslain mukaan ole valtuuksia vaikuttaa eduskunnan säätämiin lakeihin. Tai no, tietenkin "vaikuttaa" on mahdollista jos hänen arvojohtamistaan lainlaatijat kunnioittavat tarpeeksi ja vaikuttaminen päätyy sitten aikanaan lainmuutoksia alustavian valiokuntien ja lopulta eduskuntaan nuijittavaksi.

Näiden kahden äidin/isoäidin tapaukseen laki ei ennätä apuun, mutta jokin porsaanreikä karkotuspäätöksen kumoamiseen kyllä löytyy -jos hyvää tahtoa tai joku uuttera työmyyrä katsoo asiakseen sen reiän löytymisen.

Törkeitä karkotuspäätökset jokatapauksessa ovat, ja nämähän ovat vain nyt esilletulleita yksittäistapauksia. Kymmeniä vastaavia toteutetaan vuosittain.

Valto Ensio (Heikkinen) kirjoitti...

Mikäs anonyymio "Geertista muusia..." tänne käveli osoittelemaan löytäneensä kirjoituksestani vihaa?

Lukaisehan uudestaan -jos osaat- ja perustele.

Riku Riemu kirjoitti...

Goebbels heille jo aikanaan antoi ohjeeksi, että valeen täytyy olla riittävän iso ja sitä pitää toistaa ahkerasti.

Väsyttää jo, kun ovat tunkeutuneet vähän joka foorumille.

Kiitos hyvästä kirjoituksesta Valto!

Valto Ensio (Heikkinen) kirjoitti...

Kiitos itsellesi Riku.

Minuakin väsyttää aiheen kanssa, mutta sitähän "ne" yrittävätkin.