sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Sattuvan sopivasti kirjoitti...


...sukukaimani Mikko-Pekka Heikkinen Välihuomionsa Hesariin 27.12.08.Tästä innostuneena menikin sitten tovi, kun pengoin "arkistojani" tarkoituksenani löytää yli kymmenen vuoden takaisia " keskustelevia kommentteja" sen aikaisiin sanomalehtikirjoituksiini.

Nimettöminä pysyneet muukalaiset lähestyivät minua postilaitoksen välityksellä kymmenillä kirjeillä, korteilla ja muilla törkeyksillä. Silloin ei vielä "bloggailtu" netin kautta, mutta yhtä kaikki arkajalka kivijalkalaiset käyttivät anonyymiutta yrittäessään lannistaa ajatuksiaan esilletuovia persoonia.

Kirjekuorien päälle oli kirjoitettu vimmalla nimeni ja osoitteeni ja aina oli uusi "titteli" liitetty mukaan:
Kirjeiden sisältä löytyi samaa pääpipisen lauseitten rakentelua jossa ei kovasti tolkkua ole:
...tai tällaisenkaltaista kopiota: ...

Samalla käsialalla kirjoittava H-UNK:n kirjuriheikki (Helsinki-Uudenmaan Nationalistiklubi) nakkasi "Vapaan Miehen" Sieg Heilillä ja Jörg Haiderilla terästetyn kirjeen 11.7.2000. Tyylin, sekä nykyisen tiedostojen haun helppouden perusteella voinee päätellä, mistä Kallionkolosta häiriköinti...-anteeksi- "kommentti"kirjeet aikoinaan lähtivät liikenteeseen.

Kun nyttemmin olen lueskellut hilla-aholaisten tekstejä ja "teesejä" niin eivät ne muuten erotu toistakymmentä vuotta sitten levitetystä makulatuurista kuin siltä osin, mitä heidän kyseenalainen "mestarinsa" suoltaa.

Maanalaistoiminta, jota ovat kaikkien ismien ja uskomusten puolesta käsiään ristineet harrastaneet kaikkialla, pyrkinee hyllyaholaislinjalla nyttemmin yhteiskunnalliseksi vaikuttajaksi malliin Jörg Haider-vainaa. Heille on jopa "Johtajakin" löytynyt entisten kirjoitustaidottomien sijaan. Lataisenpa lopuksi kuhilaalla kuivumassa olleen H-UNK:n 1990-lukulaisen Vapaanmiehen ("Heikin") Kallionkolossaan sirppimästä ennustuksesta pätkän:Helsinki 12.5.1998

Ei kommentteja: