tiistai 30. joulukuuta 2008

Suurlähettiläs Avi Granot ja syöpä

Lähi-Idän nykyisellä paperigoljatilla, Israelilla on kaukana historiassa saatu polvivamma. Ikuisilla takuilla olevat kainalokepit se sai vaivaansa maanpiirien viimeisimmissä uusjaoissa USA:lta evästyksellä, että se harjoittelee niiden käyttöä aktiivisesti, ottaa vastaan uusia innovaatioita ja ilmaista teknistä tukea. Sohii niiden teräksisillä, tulta, rautaa ja kuolemaa syöksevillä putkilla ympäristönsä pikku daavideja etteivät taidot pääse ruostumaan.

Israelin hiekkaiseen takataskuun on sullottu myös ydinkäyttöiset varakepit pelokkeeksi suurempia mahtailijoita varten. Se kieltää niiden olemassaolon maailmalta, mutta aina silloin tällöin päästää alkuperäisen isähahmon luvalla pienen, radioaktiivisen suhupierun, että ehkäpä, ehkäpä sittenkin...

Israelilla on nivelvaivojen lisäksi myös syöpä, ja lienee haimatulehduskin.

Israel on USA-nimisen pääsyövän yksi etäpesäke, yksi pahimmanlaatuisista niistä monista joita se maailmalle on lähettänyt ja jotka taas lähettävät pienempiä etäpesäkkeitään eteenpäin että homma ei pysähtyisi.

Israelin syövän etäpesäke aktivoitiin jälleen Gazassa. Harjoitukset voivat siis jatkua. Näin saadaan ihka uusia varaosia kainalokeppeihin kun sopimus teknisen tuen kanssa taas uudistettiin. Ulkoministeri Tzipi Livninkin puku pysyy rypyttömänä kuin James Bondilla lentävässä veneessä.

Aktivointiin käytettiin provokaatioita joissa "Mossadin miehet" nuljauttelivat muutamilta palestiinalaisilta pikkudaavideilta päitä termiittien ruuaksi iltojensa iloksi, hämärien hetkiensä ratoksi. Sen tarkoitus meni perille. Kipeästi sivaltavia kivä alkoi lennellä daavidien lingoista Israelin jumalan siunaamaan otsalohkoon. Niitä tussahteli Jerusalemin porteille kuin Kuopion torilta lähetettyjä uuden vuoden boombaboita Puijon kuusikkoon.

Ja kristikansa kautta hytkyvän sivilisaation hymistelee käsiään ristien. Kyllä Jeesus hoitaa tämänkin asian ja Jumala antaa anteeksi kun Vatikaanissa Paavi pyörähtää jakkarallaan ja kaartaa vapisevan, homokammoisen kätensä kaiken ylle.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Samalla, kun muslimiveljet Iranissa hymistelevät parroistaan Israelin tuhoa, ja samalla kun samat risuparrat polttavat kouluja ja samalla vähän tyttöjäkin Afganistanissa, ja samalla kun nämä samat partaposket palestiinasta, Syyriasta, ja herra ties mistä allahin valtakunnasta räjäyttävät viattomia toreittain, kaduittain tai leikkavat bussilastilisen päitä... niin samalla jotkut osoittavat tekopyhästi sormellaan kohti Israelia. Lopettakaa hyvät allahin miehet edes omienne tappaminen aluksi, sitten voisitte tekopyhästi itkeä partoihinne Israelin pahuutta.

Iivana Julma kirjoitti...

Israelin ystävät päivystävät. Ja iskevät. Aina ja joka paikassa. He ovat aina oikeassa, kaikki muut väärässä. Koska he USKOVAT että Israelissa asuu jumalan valittu kansa.

Valto Ensio (Heikkinen) kirjoitti...

"Iivana J": Onko tämä henkilökohtainen uhkaus bloginpitäjää kohtaan vai vain mielipide Israelista?