perjantai 28. elokuuta 2009

Turkinhihan suulla pesii sieni...

...ja maahanmuuttokriittisten vuokrakohtu kippuroi endometrioosin kourissa, joten keinohedelmöitys piti laittaa uudelleen alulle. Eikä hätiäpahoja: Keinosiementäjä kurvaa tiistai-aamuna klo 09.38 kuplawolkkarillaan patiolle, vetää lateksihanskat kyynärpäitä myöten karvaisiin käsiinsä ja alkaa harjoittaa kutsumustointansa.


Eräs mäkiketeläinen Nääsvillestä alkoi siis lyödä polvilumpioita hajalle perussuomalaisten joukoissa. Lihasulasta Pyynikinharjulle kaikuvat uusien maahanmuuttokriittisten teesien jylähdykset. Kumu on samankaltainen, kuin vuonna 1918 ylä- ja ala-asteen poikien ottaessa mittaa toisistaan Kangasalalta Messukylään ja siitä kaupungin ytimeen. Riitaa täytyy pitää yllä vaikka veriveljen nenää kaivaisemalla.

Keskustorilla ja Tillikassa "Muutos 20000011"-aihion aktiivitatuoidut häiritsevät ohitse kiirehtiviä nimi listaan-vaatimuksineen. Pulu paskoo kerääjien haaveihin myös Tammelan torin syksyisten vihannes- ja marjatarjousten kattamien pöytien lomassa. Laukanrannassakin joku repalepolvi tarjoaa kynää sekä kirjoitusalustaa nimilistaan kirjoittamista varten. Hämeenkatu Asemalta Metsoon saakka on miehitetty mäkiketeläisagentuuritoimiston väellä niin, että vain notkeakylkiset heidän ohitsensa kynänpistoitta selviävät.

Tamperelainen Juha Mäkiketelä ja helsinkiläinen Jussi Halla-aho ovat kuin tähän päivään syntyneet, geeneillään ynnä aivojensa rasvahappojen koostumuksella toisiinsa tinatut Jooseppi Kenkkunen, Juutas Käkriäinen ja Pietari Aholainen eli Kätkäläinen. Samankaltaisia, kuset housuihin lirauttelevia naurunpyrskäyksiä aiheuttavaa heidän toimintansa jälleen uudeksi puolueeksi pyrkyryydessä on, ei mitään muuta sen syvällisempää.

Tästä molekyylien tragikoomisesta sekasikiöstä heidän pitäisi uudelle puolueelle nimi kehitellä. "Muutos plus vuosiluku" on syntymä- ja kuolinvuosi samassa; puolue ei tule käytännössä elämään yhtään sen kauemmin.

Kun edellinen Muutos 99 piti kokoustaan Ylioppilastalolla Helsingissä 1900 -luvun lopulla vilahteli paikalla ainakin SKP eli Yrjö Hakanen ja jokunen vihreä harhailija, sekä metsien mies Erkki Lähde. Nekin sen kokoustamisen "Tärkeä tiedote"-A-4:set ovat jo kauan sitten silppurin lävitse menneet eikä julisteista ole jäljellä kuin haalistuneet oikovedokset jonkun konkurssiin ajetun mainostoimiston unohtuneessa varastossa.

"Nazit vittuun" -valokuvassani olisi sen suuntaista ideaa, että siitä voisi muovailla mäkiketelähalla-ahoille nimiehdotusta puolueelle, jotta se ei ihan nuorena nukahtaisi Tammerkosken puistikkoon. Tahtojen taistelua sininen ja punainen tussittaja ovat jo betoniseinällä käyneetkin. Nazien alla häämöttää nimittäin sana "somalit".

Ei kommentteja: