maanantai 27. huhtikuuta 2009

Samalla pyöräreissulla...

... jonka kyseenalaiseen elämykseen joutsenen lankoihin päättyneen lennon kuvasin ja jolle kertyi mittaa muutama metri ylitse sadan kilometrin, kuvasin jälleen ihmisen tienvarren niin välttämättömiä toimia sen eteen, ettei ainakaan liika esteettisyys hitaasti matkaavan silmää hivelisi.

Varjot olivat pitkiä, olinhan kovin aikaisin liikkeellä.
...ja Lasol se mielen sekä ojanpohjan kirkastaa...

...ja tulee kaikille niin hyvä mieli, kun metsään on jätetty töhryille alustoja, joihin syrjäkylienkin lapsoset saavat mielipiteensä kirjoittaa...
Kun Nokia uppoaa, onko sen lppusijoituspaikka oleva jotenkin tämän oloinen?


Teknologiayhteiskunnan yhdistelmä: Salama-akku, salamana viilettävä ihminen autoineen ja varjoisa katve valvovan silmältä, mihin voi tarpeettomaksi käyneen "liikkeenjäsenen" nakata menemään.

Minä en tiennytkään, että kainuulaisten kalapaikkojen kalat ruokitaan vakuumiin pakatulla, Nobelin palkinnon saaneella keksinnöllä...

...eli Artturi Ilmari Virtasella? Hieno keksintö kerta kaikkiaan! Ehkä seuraava Nobel matkaa tämän innovaation myötä Kainuun nälkämaille, ja kuinka lienee EU:n maataloustukien ulottaminen koskemaan myös kalanviljelystä? (Korjasin Virtasen etunimen (Alwari) oikeaksi kommentoijan huomautuksesta)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vähän pilkkua viilatakseni; AIV-rahun kehitti Artturi Ilmari Virtanen apunaan H.Karström,,, eli ei Alwari.

Valto Ensio kirjoitti...

Kiitos anonyymi, pilkunviilaukset faktojen kohdalla ovat aina tärkeitä ja tarpeellisia.

Tämän nimen itsekin tiedän, kuinka se olla pitäisi, mutta näkyy ensimmäinen appiukkoni tulleen mainituksi kuuluisuuden etunimenä.